Sunday, March 3, 2013

God bedring

Siden Lars har fått så mange god-bedring-ønsker, så måtte det jo bli et blogginnlegg som viser at han er i god bedring. 
Mange har jo lurt på om han har tatt seg tid til å ta det med ro, og det har han altså. Han har vært hjemme hele uka, og stort sett slappa av i sofakroken med bok og TV, og bare så vidt sjekka jobbmail og fått unna det viktigste,
og så har han passa godt på andemor som har et reir med 8 egg ved bassenget vårt, helt inntil sittegruppa. Den oppdaga jeg sist søndag da jeg skulle fjerne håven som lå midt i bedet, da var det 6 egg i reiret, og på tirsdag var det 8!
Nå har vi funnet ut at eggene antagelig blir klekket i påsken, akkurat idet vi får 6 gjester, så da er det viktig at andemor blir trygg på mennesker slik at hun ikke rømmer fra de små. 

Så nå er vi borte og hilser på andemor flere ganger til dagen, og gir henne litt mat.
Mandag: Lars har  problem med å bøye og reise seg.


Fredag: litt nærmere og i knestående uten altfor mye smerte

Søndag: enda nærmere og han bøyer seg ganske problemfritt
Som en ser, så hadde han sykkelbuksa på i dag, og det betyr at Lars har vært på sykkeltur. Vi var ute med samme team som vi vanligvis sykler sammen med søndager, og selv om han fremdeles har litt vondt i brystet, så sykla han ifra oss alle sammen i dag!



I begynnelsen av uka, så var det veldig vondt å komme seg ned i og opp av sofaen.
Kanskje ikke så rart at det kjennes en stund etter å ha fått et par tonn volvo over brystet, men det ser ut til å bli bedre for hver dag. 

Her kan dere se utviklingen i løpet av uka. Legg merke til det øverste bildet fra venstre, der han har både bollekinn og dobbelhake :-) og bildet nederst til høyre er tatt på søndag.

På lørdag var vi ute og fikk kjøpt en skikkelig solid jekk, og så fikk han hjelp av Kristoffer til å få satt på plass den siste delen.

I morgen skal stingene fjernes, da blir han så fin og er klar for jobb igjen.


Blomsten som han fikk fra Statoil



slike blomster kan Lars like!

5 comments:

  1. Hjelpe meg .. Dette har me ikkje fått me osse. Har ikkje sitt Lars slik si me var på dans på Voll for ei tid tilbake :) God bedring igjen. Har du vurdert å kjøpa Mini ?... den er ikkje så tung

    ReplyDelete
  2. Godt å sjå at dæ går bære mæ Lars! Å ikj minst godt å sjå at an slapp billikt onna :) Forsatt god bedring ;)
    *Karikari*

    ReplyDelete
  3. Hvordan er det å bo i Houston med barn? Fornøyd?:) Mvh, en som kanskje flytter med mann & familie:)

    ReplyDelete
  4. Det er helt fantastisk å bo her i Katy, men nå har vi bare med oss minstemann som allerede er 19 år, så vi kan kanskje ikke si hvordan det er å bo her med barn. Men jeg kjenner mange med barn, og de aller fleste stortrives. Det er ikke alltid lett for barna, men de fleste kommer over kneiken og stortrives som oss, og vil helst ikke hjem igjen til kalde Norge!

    ReplyDelete
  5. Hehe kan tenke meg det! Vi har 2 barn på 2 & 6 år, så bør nok gjøre det nå før de blir eldre..:) Bare venter i spenning på endelig bekreftelse fra mannen sin jobb;) Takk for svar!

    ReplyDelete