Wednesday, February 27, 2013

Rodeo Parade

Mens dramatikken foregikk hjemme i Anchor Lake Lane på lørdag, så var Belinda og jeg Downtown Houston og så den store Rodeo-paraden. Det var jo det som skulle bli bloggeprosjektet i helga som var, men dramatikken i garasjen gjorde at denne positive opplevelsen ble lite viktig. Det var en sjokkerende opplevelse for oss alle det som skjedde med Lars, og det har tatt tid å fordøye det, og vi har vel nesten ikke landa skikkelig enda. Så utrolig heldig han var oppi det hele. Vi tenker om og om igjen på hvor lite som skilte på at det hadde gått helt galt.
Vi skjønner at det har gjort stort inntrykk på mange, og takker for alle koselige meldinger og god-bedring-ønsker både på bloggen og på Facebook! Lars er på bedringens vei, og bortsett fra et fargerikt og hovent ansikt, og en stiv og støl kropp, så er alt i orden.


Nok om det. Nå er det altså Rodeo-tid her i Houston i tre uker framover, og den starta på lørdag med en kjempestor parade med musikkorps, flåter og mange tusen hester. Ja, det er ikke en overdrivelse, men det er flere tusen hester med i denne paraden. Det er imponerende at det er mulig å samle så mange hester i byen, og ikke minst at disse hestene kan være så rolige i denne "heksegryta".
Hestene og rytterne kommer fra hele Texas, og mange av dem har ridd og kjørt med hestene sine i flere uker for å komme og bli med på Rodeoen. Den siste uka var det ikke uvanlig å treffe på store følger av hester, prærievogner, cowboys og cowgirls på veiene rundt Houston.
Før paraden var det Conoco Philips Rodeo Run.


   












Noen må gjøre rent etter hestene!















 























og rengjøring på moderne vis



Rodeo klovn



I ukene som kommer blir det vel en tur eller to for å oppleve selve rodeoen med tivoli, marked, utstilling, fritert mat, konsert og skikkelig rodeo!


1 comment: